Ταπητοκαθαριστήρια Κεφαλόβρυσο

Τα Ταπητοκαθαριστήρια Κεφαλόβρυσο εδώ και 27 χρόνια προσφέρουν ποιοτικές υπηρεσίες σε ιδιώτες, οργανισμούς, επαγγελματίες.

Το 1996 τα Ταπητοκαθαριστήρια Κεφαλόβρυσο εγκαινιάζουν την υπερσύγχρονη μονάδα καθαρισμού χαλιών, σε έκταση 4.000 τ.μ. , έτοιμη να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και τις προσδοκίες των πελατών μας. Xάρη στη διαρκή εξέλιξη μας φτάνουμε το 2004 να θεωρούμαστε ένα από τα πιο σύγχρονα και αξιόπιστα ταπητοκαθαριστήρια της χώρας, με αποτέλεσμα την επιλογή μας ως ενεργοί συμμετέχοντες στην προετοιμασία των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας.

Σήμερα τα Ταπητοκαθαριστήρια Κεφαλόβρυσο είναι μέλος του επιμελητηρίου με αντικείμενο τον καθαρισμό και τη φύλαξη χαλιών. Ακόμα διαθέτουν πιστοποίηση από τα ΚΕΚ-ΓΣΕΒΕΕ και αποτελούν έγκριτο μέλος του σωματείου ταπητοκαθαριστηρίων “Η Αττική”.

Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι τα χαλιά εγκυμονούν κινδύνους συχνά άγνωστους στους ανθρώπους. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με τους γρήγορους ρυθμούς της σύγχρονης καθημερινότητας μας αναγκάζουν κάποιες φορές να παραμελούμε την φροντίδα του χώρου μας. Τα Ταπητοκαθαριστήρια χαλιών Κεφαλόβρυσο πρωταγωνιστούν στην προστασία του σπιτιού και του χώρου εργασίας σας από αυτούς τους κινδύνους, ενώ ταυτόχρονα επιμηκύνουν την διάρκεια ζωής των χαλιών σας και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής σας.

Εξακολουθούμε να μένουμε ενημερωμένοι για όλες τις νέες εξελίξεις και τεχνολογίες στον καθαρισμό και τη φύλαξη χαλιών. Έτσι σε συνδυασμό με την πολυετή πείρα μας διατηρούμε την αξεπέραστη ποιότητα μας, την ασυναγώνιστη φροντίδα για τα χαλιά σας και την μοναδική εξυπηρέτηση μας.

Καθαρισμός Χειροποίητων Χαλιών-Ταπητοκαθαριστήρια Ίλιον-kefalovriso.gr

Βιολογικός Καθαρισμός Χαλιών-Ταπητοκαθαριστήρια Ίλιον-kefalovrisol.gr

Καθαρισμός σαλονιών-Ταπητοκαθαριστήρια Ίλιον-kefalovriso.gr