Καθαρισμός Στρωμάτων με ατμό-Ταπητοκαθαριστήρια Ίλιον-kefalovriso.gr
Καθαρισμός Στρωμάτων με ατμό-Ταπητοκαθαριστήρια Ίλιον-kefalovriso.gr

Καθαρισμός Στρωμάτων

Τα Ταπητοκαθαριστήρια Κεφαλόβρυσο αναλαμβάνουν τον βιολογικό καθαρισμό των στρωμάτων και των μαξιλαριών, τα οποία προσφέρουν ιδανικές συνθήκες για την ανάπτυξη των ακάρεων και άλλων αλλεργιογόνων μικροοργανισμών.
Το 90 % - 100% των ακάρεων ζουν μέσα στο στρώμα μας. Από τον πρώτο μήνα χρήσης του ένα στρώμα φιλοξενεί παραπάνω από 15.000 ακάρεα , σε 4 μήνες 500.000 και σε 12 μήνες πάνω από 1.500.000! Τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας και οι τρίχες που πέφτουν από τον άνθρωπο αποτελούν την κύρια πηγή τροφής τους, ενώ η ανάπτυξη του πληθυσμού τους εξαρτάται από την θερμοκρασία του χώρου και την σχετική υγρασία στην ατμόσφαιρα. Η υψηλή θερμοκρασία και υγρασία ευνοούν τον γρήγορο πολλαπλασιασμό τους.

Τέλος, περίπου το 10% του πληθυσμού εμφανίζει αλλεργίες στα ακάρεα και κυρίως στα περιττώματα αυτών τα οποία προκαλούν σοβαρά προβλήματα υγείας. Έχει διαπιστωθεί ότι επιδεινώνουν σοβαρές παθήσεις όπως το άσθμα, αναπνευστικά προβλήματα, έκζεμα, ατοπική δερματίτιδα κ.α.

Για τον Βιολογικό καθαρισμό  χρησιμοποιείται το Σύστημα Καθαρισμού με Φίλτρο HEPPA, το σύστημα Θερμικής Καταπολέμησης Ξηρού Ατμού και η λάμπα UVC και  για την καταπολέμηση και εξάλειψη των αλλεργιογόνων ακάρεων.

Καλέστε 210 2635671