Ίλιον ταπητοκαθαριστήρια-βιολογικός καθαρισμός χαλιών-kefalovriso.gr
Ίλιον ταπητοκαθαριστήρια-βιολογικός καθαρισμός χαλιών-kefalovriso.gr

Βιολογικός Καθαρισμός Χαλιών

Ο Βιολογικός Καθαρισμός Χαλιών είναι μια απαραίτητη διαδικασία για την καθαριότητα και την συντήρηση των χαλιών σας. Στα χαλιά αναπτύσσονται πολλοί μικροοργανισμοί, όπως τα ακάρεα, οι οποίοι σε μεγάλες ποσότητες μπορεί να προκαλέσουν ακόμα και άσθμα ή αλλεργίες. Με τον βιολογικό καθαρισμό χαλιών δεν επιτυγχάνουμε απλά τον καθαρισμό του χαλιού από επιφανειακή βρωμιά, αλλά εξολοθρεύουμε όλους τους μικροοργανισμούς που επιβαρύνουν την υγεία του ανθρώπινου οργανισμού.

Υγρός βιολογικός καθαρισμός

Κατά τον υγρό βιολογικό καθαρισμό καθαρίζουμε κάθε χαλί σε βάθος με άφθονο νερό και τα κατάλληλα υλικά. Μετά τον καθαρισμό το χαλί τοποθετείται σε … πεντακάθαρα. (από ιστ.) Έπειτα απλώνουμε το χαλί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο ώστε να στεγνώσει εντελώς φυσικά μακριά από τα καυσαέρια της Αττικής. Τέλος, το κάθε χαλί σκουπίζεται – χτενίζεται, ελέγχεται και συσκευάζεται σε ειδικό νάιλον για να αναπνέει.

Στεγνός βιολογικός καθαρισμός

Ο στεγνός βιολογικός καθαρισμός είναι ιδανικός για να απομακρύνουμε το σύνολο των μικροβίων, όχι μόνο από το χαλί αλλά και από τον καναπέ, το στρώμα κ.α. Γίνεται από εξειδικευμένους τεχνικούς και εγγυάται άριστα αποτελέσματα, αφού αποκαθιστά το πέλος και ζωντανεύει τα χρώματα των χειροποίητων χαλιών σας. Μετά τον καθαρισμό του, το κάθε χαλί συσκευάζεται σε ειδική υφασμάτινη θήκη και αποθηκεύεται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Τα Ταπητοκαθαριστήρια Κεφαλόβρυσο προσφέρουν άριστο αποτέλεσμα στον καθαρισμό των χαλιών και βελτιώνουν την ποιότητα της ζωής σας. Απολαύστε πεντακάθαρα χαλιά σαν καινούργια!