Καθαρισμός και Βάψιμο Δερμάτινων Ενδυμάτων-kefalovriso.gr
Καθαρισμός και Βάψιμο Δερμάτινων Ενδυμάτων-kefalovriso.gr

Καθαρισμός και Βάψιμο Δερμάτινων Ενδυμάτων

Τα Ταπητοκαθαριστήρια Κεφαλόβρυσο ειδικεύονται στον καθαρισμό και το βάψιμο των δερμάτινων ενδυμάτων σας.

Το δέρμα παραμένει ζωντανό και σαν ρούχο και γι' αυτό είναι πολύ ευαίσθητο και δύσκολο στον καθαρισμό του.

Ο καθαρισμός του είναι χρονοβόρος και με αρκετό ρίσκο σε πολλές περιπτώσεις. Το δέρμα για να καταλήξει στην τελική του μορφή κατά τη διαδικασία της βυρσοδεψίας εμπλουτίζεται με λάδια και βάφεται.

Με τη λίπανση αυτή και τη βαφή που γίνεται, καλύπτονται σχεδόν όλες οι ατέλειες του δέρματος (νεύρα, τυχόν μαχαιριές κατά την αφαίρεσή του). Κατά το καθάρισμα τα λάδια αυτά διαλύονται και οι τυχόν ατέλειές του έρχονται στην επιφάνεια.

Τα Ταπητοκαθαριστήρια Κεφαλόβρυσο με τη διαδικασία της επαναλύπανσης να το επαναφέρει στην αρχική του κατάσταση.

Το καστόρι, το σουέτ ή το σαμουά έχουν ένα κοινό πρόβλημα:

  • Το χρώμα τους-οι βαφές (ειδικά τα ελεκτρίκ χρώματα) είναι πολύ ευαίσθητες και σχεδόν πάντα κατά τον πρώτο καθαρισμό χάνουν λίγο εως πολύ χρώμα.
  • Τα γλασέ δέρματα (χωρίς πέλος-έχουν λεία επιφάνεια) γενικά έχουν λιγότερα προβλήματα και είναι αυτή η κατηγορία όπου η ποιότητα της βαφής είναι ιδιαίτερα ικανοποιητική .

Tip ¨Μην ξεχνάτε ότι πρέπει να καθαρίζεται τα δερμάτινα στο τέλος της σαιζόν και όχι στην αρχή της επόμενης γιατί έτσι οι λεκέδες οξειδώνονται και τείνουν να γίνουν ανεξίτηλοι.

Πρέπει να καθαρίζονται τουλάχιστον μια φορά το χρόνο Φυλάξτε τα δερμάτινα και όλα σας τα ρούχα σε δροσερό και αεριζόμενο μέρος, σε υφασμάτινες θήκες και ποτέ σε νάιλον.

Καλέστε 210 2635671