Καθαρισμός και Συντήρηση Χειροποίητων Χαλιών-Ταπητοκαθαριστήρια Ίλιον-kefalovriso.gr
Καθαρισμός και Συντήρηση Χειροποίητων Χαλιών-Ταπητοκαθαριστήρια Ίλιον-kefalovriso.gr

Καθαρισμός και Συντήρηση Χειροποίητων Χαλιών

Τα Ταπητοκαθαριστήρια Κεφαλόβρυσο έχουν πολύχρονη εμπειρία στον καθαρισμό και στην συντήρηση των χειροποίητων χαλιών, το σωστό αποτέλεσμα για κάθε ένα χειροποίητο χαλί ξεχωριστά.

Στα Ταπητοκαθαριστήρια Κεφαλόβρυσο ο καθαρισμός των χειροποίητων χαλιών πραγματοποιείται με τη χρήση ειδικών, πιστοποιημένων (από διεθνείς οργανισμούς) προϊόντων, καθώς και εξελιγμένων μηχανημάτων που διαθέτουμε.

1ο ΒΗΜΑ : Το πιο σημαντικό βήμα στον καθαρισμό των χειροποίητων χαλιών είναι η απομάκρυνση του χώματος από το πέλος των χαλιών. Γι΄αυτή τη διαδικασία χρησιμοποιούμε εξειδικευμένο μηχάνημα λαμβάνοντας υπόψη το πάχος, την παλαιότητα και την φθορά κάθε χαλιού. Η ανωτέρω διαδικασία προηγείται του καθαρισμού προκειμένου το αποτέλεσμα να είναι ουσιαστικό και όχι επιφανειακό διατηρώντας το χαλί σε καλή κατάσταση χαρίζοντάς του μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

2ο ΒΗΜΑ : Σ΄αυτό το βήμα προκειμένου να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα λαμβάνουμε υπόψη μας την ποιότητα του χειροποίητου χαλιού (μετάξι ή μαλλί), την τεχνοτροπία βαφής και χρησιμοποιώντας εξειδικευμένα προϊόντα και κατάλληλα μηχανήματα πραγματοποιούμε τον καθαρισμό διατηρώντας το χρώμα και το πέλος του χαλιού.
Τέλος, στο στάδιο αυτό είναι σημαντικό να κατεβάσουμε το πέλος του χαλιού με σωστή φορά για να αποφευχθεί η διχρωμία και το σπάσιμό του.

3ο ΒΗΜΑ : Στο βήμα αυτό τοποθετούμε τα χαλιά σ΄ένα χώρο ειδικά εξοπλισμένο με σύστημα αφύγρανσης και εξαερισμού προκειμένου να αποφύγουμε τη ζημιά που προκαλεί στα χρώματα η επαφή του χαλιού με την ηλιακή ακτινοβολία.

Τέλος, όταν στεγνώσουν τα χαλιά τα σκουπίζουμε και τα συσκευάζουμε τοποθετώντας τα σε ράφια, όπου θα παραμείνουν μέχρι την ώρα της παράδοσής τους, με ασφάλεια αφού ο χώρος αυτός προστατεύεται.

Επομένως, μπορούμε να αναλάβουμε τον καθαρισμό του χειροποίητου χαλιού σας παρέχοντας εγγύηση για το αποτέλεσμα που σίγουρα θα σας ικανοποιήσει.

Καλέστε 210 2635671