Επιδιορθώσεις-ταπητοκαθαριστήρια Ίλιον-kefalovriso.gr
Επιδιορθώσεις-ταπητοκαθαριστήρια Ίλιον-kefalovriso.gr

Επισκευές – Επιδιορθώσεις χαλιών

Το πέρασμα των χρόνων, λόγω χρήσης και ορθής ή όχι συντήρησης, αφήνει τα σημάδια του πάνω στα χαλιά. Για αυτό είμαστε εμείς εδώ για να επιλέξουμε τα κατάλληλα υλικά για την επιδιόρθωση, με στόχο το χαλί σας να δείχνει και πάλι σαν καινούριο.

Επισκευές χαλιών:

Επισκευή γίνεται σε όλους τους τύπους χειροποίητων χαλιών και μηχανής. Επισκευάζουμε χαλιά που έχουν φθαρεί, τρύπες, σκισίματα. Αλλάζουμε, αφαιρούμε ή προσθέτουμε κρόσσια, ρελιάζουμε το χαλί σας ή ακόμα τροποποιούμε διαστάσεις σε μοκέτες και χαλιά μηχανής εφόσον μας το ζητήσετε.

Επιδιόρθωση χαλιών:

Η πολυετής εμπειρία και οι εξειδικευμένες γνώσεις μας στην ύφανση ενός χαλιού μας κάνουν τους κατάλληλους για οποιαδήποτε επισκευή χρειάζεται το χαλί, η μοκέτα ή η φλοκάτη σας. Τα Ταπητοκαθαριστήρια Κεφαλόβρυσο αναλαμβάνουν με υπευθυνότητα εργασίες επισκευών όπως: Επιδιόρθωση ή αντικατάσταση σε κατεστραμμένα ρέλια και κρόσσια. Το ρέλι και το κρόσσι είναι το πιο ευαίσθητο σημείο ενός χαλιού. Έτσι, αν λοιπόν αυτό έχει φθαρεί ή αν απλώς θέλετε μια αλλαγή για να ανανεώσετε τα χαλιά σας, μπορείτε να εμπιστευτείτε τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας. Αλλαγή σε ρέλι/κρόσσι πραγματοποιείται τόσο σε χαλιά μηχανής, όσο και σε χειροποίητα χαλιά ή μοκέτες.

 

Καλέστε 210 2635671

Επιδιορθώσεις χαλιών